Wie zijn wij?

De activiteiten van de Metier Customer Service Academy worden uitgevoerd door Metier Academy Benelux. Metier Academy Benelux is een autoriteit op het gebied van interactieve blended en online trainingen en een vernieuwende en flexibele partner van haar klanten. Metier ontwikkelt maatwerk e-learning, adviseert bedrijven over de opleidingsstrategie en helpt deze ten uitvoer te brengen.

Samen met haar klanten vindt Metier Academy het juiste antwoord op het gebied van opleidingen, wat de vraag ook mag zijn, met indrukwekkende resultaten als gevolg. Metier Academy denkt mee, komt met vernieuwende ideeën en laat zien hoe het nóg beter kan. Daarnaast wordt zij door vele klanten geroemd om haar flexibiliteit en expertise. The sky is the limit!

Als één van de eersten in Nederland heeft Metier Academy zich bezig gehouden met online opleidingen in verschillende branches en is inmiddels uitgegroeid tot een expert op dit gebied. Sinds 2007 heeft Metier Academy Benelux ruim 70.000 deelnemers opgeleid, waarvan op dit moment meer dan 24.000 mensen een actief account gebruiken. Klik hier om naar de website van Metier Academy Benelux te gaan.